Geef mij een uitdagende opdracht en een groep mensen en ik ben op mijn best.
over mij

Het beste uit twee werelden

Geef mij een uitdagende opdracht en een groep mensen en ik ben op mijn best. Ik krijg wel eens terug dat ik aanstekelijk enthousiast ben. Voor de duidelijkheid, geen Ratelband! Kolen zijn er om op te barbecueën. Maar met de juiste focus op de ontwikkeling van mensen en cijfers, krijg ik bedrijven in beweging. Resultaat gedreven maar het moet vooral ook leuk zijn. Bijna dertig jaar vernieuwend actief in sales en learning & development in binnen- en buitenland. Als ondernemer profiteer je zo van het beste uit twee werelden. Deze kennis, ervaring en vertrouwen hebben mij bewogen om te starten met We-Groow. Samen zorgen voor groei!

“Ons consultancy team had behoefte aan meer commerciële handvatten”

Jörgen zei nee,

“Commercie is het gevolg van relaties bouwen en onderhouden, oog hebben voor de vraag achter de vraag en begrijpen hoe gesprekken en communicatie werkt”. Dat typeert Jörgen en wat mij betreft, onderscheid hem van andere trainers/coaches, het hele proces beetpakken, van oorzaak tot gevolg. Onze vraag heeft hij ontleed en op zeer relevante, persoonlijke manier heeft hij ons enthousiast gemaakt. Het resultaat was erg goed, de ROI was zeer de moeite waard, nog los van wat de kennis voor de consultants zelf aan waarde betekent.

Francois Peeters
Manager Consultancy GX Software

“I have enjoyed working with Jörgen at Office Depot for many years”

I’ve got to know him as a highly appreciated and motivated colleague and professional with a great deal of passion for his internal and external customers. Customer focus is key to Jörgen. He gained significant experience in various roles in Sales, which also was very valuable in his position as Learning & Development Manager. During his career at Office Depot Jörgen had the exceptional opportunity to look at the customer from different perspectives.

Ton Raijmakers
Sr. Manager Human Resources at Office Depot

“We-Groow was voor ons  de perfecte match”

Wij hebben als U-nited Detachering samengewerkt met Jörgen van We-Groow voor het introduceren en uitrollen van ons Performance Programma. De insteek hiervan is dat we samen met onze professionals willen kijken naar persoonlijke groei aan de hand van verschillende competenties. We-Groow was voor ons dan ook de perfecte match! We hebben met elkaar een aantal belangrijke competenties en speerpunten uitgezocht waar Jörgen vervolgens een training op maat om heen heeft gebouwd. Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking. Dankzij het aanstekelijke enthousiasme van Jörgen hebben onze professionals het Performance Programma met veel belangstelling heel positief ontvangen.

Denny Nicolai – Directeur U-nited Detachering

Palmares:

2018 – Insights Discovery Practitioner

2016 – Large Account Management Process

2015 – Gecertificeerd Growing Leadership Excellence trainer

2014 – Gecertificeerd Miller Heiman client conceptueel verkopen

2014 – Gecertificeerd Miller Heiman client strategisch verkopen

2014 – Gecertificeerd coach client conceptueel en strategisch verkopen

2013 – Gecertificeerd Competentie Leiderschap Architect-Korn Ferry

2012 – Proper Project Management – Based on PRINCE2®e

2013 – Train the trainer Basic Selling Skills

2012 – Train the trainer assessment vaardigheden   

2011 – Train the trainer T-Grow coaching

2011 – Train the trainer situationeel Leiderschap

2009 – Complete Skilled Negotiator – The Gap Partnership

Interesse gewekt of nog vraagtekens?

Laten we dan een kop koffie drinken en bespreken hoe we samen kunnen zorgen voor de groei van je mensen en je bedrijf.

Contact opnemen